NARE GRUBU

Doğanay özeni, Doğanay kalitesi, Doğanay güvencesi, içinizin rahat etmesi için...

Doğanay Gıda, adıyla eşanlamlı hale gelen kalitesiyle, sağlıklı ürünler üretebilmek adına devamlı yenilediği teknolojisi, yenilikçi , dinamik kadrosu ile Nare Markasını yapılandırdı. Doğanay güvencesi ile Nare Markası sirke ve sos gurubunda, Türkiye’de ve yurdışında aynı gurup ürünler kategorisinde rekabet edip, tüketicinin tercihi olmuştur.

Tüketicilerimizin Doğanay olarak bizi
tercih ederek gösterdiği güveni daimi
kılmak için, tüm ekibimizle beraber,
azim ve gayretle çalışmaktayız.

Ürünlerimiz tarladan başlayıp sofranıza
gelen süreçte, İyi Tarım Uygulamaları ve
FAO gibi uluslararası gıda örgütlerinin
standartları esas alınarak
üretilmektedir.

Doğanay gıda Nare Markası adı ile
Üzüm sirkesi (Sadece Üzümden),
Elma sirkesi (Sadece Elmadan),
Balsamik Sirke,
Beyaz Sirke,
Limon Suyu (%100 Limondan),
Limon Sosu,
Nar Ekşisi (%100 Nardan),
Nar Ekşisi Sosu
ve fermentasyon yöntemi ile elde edilen
Acı Biber Sosunu üretmekteyiz.

Doğanay gıda FAO (Birleşmiş Milletler Dünya Gıda Örgütü) ödülü, İyi Tarım Uygulamaları Denetim ve Belgelendirme, ISO 22000, ISO 9001 ve HACCP belgelerine sahiptir.

SIKÇA SORULAN SORULAR

Doğanay Nare Akdeniz Bölgemizin seçme limonlarından %100 doğal ve katkısız limon suyundan üretilmektedir. Üretimi sırasında hiç bir katkı koruyucu ve boya kullanılmaz.

Doğanay Nare Balsamik sirkesi İtalyan “Aceto Balsamico” nun üretildiği gibi, yalnız günümüz teknolojisine uyarlanmış hali ile Doğanay gıda tarafından, taze yaş üzümün sıkılması ile elde edilen şıranın doğal yöntemlerle fermente edilip, sirke haline geldikten sonra en az iki yıl yaşlandırılıp tekrar üzüm şırası ile karıştırıldıktan sonra elde ettiği bir üründür.

Doğanay Nare Elma sirkesinde kullandığımız elmalar Akdeniz, Konya ve Niğde bölgesinin taze ve seçilmiş elmalarından sıkılarak elde edilen elma sularından, doğal fermantasyon yöntemi ile üretilmektedir.

Doğanay Nare Elma Sirkesini rengi kullandığımız elmaların kabuğundan, üzüm sirkesinin rengide yine üretimde kullanılan üzümün kabuğundan gelmektedir.

Doğanay Nare Üzüm sirkesinde kullandığımız üzümler Gaziantep İslahiye ve Nevşehir bölgesi üzümlerinden doğal fermantasyon yöntemi ile üretilmektedir.

İLETİŞİM

FABRİKA

Adres
Adana Hacı Sabancı Org. San. Bölg. S.Demirel Bulvarı No:13 Sarıçam ADANA

Adres (Şube)
Adana Hacı Sabancı Org. San. Bölg. OSB Sabancı Cad. No:1 Sarıçam ADANA

Telefon: 0 322 394 37 77 (3 hat)

Telefon: 0 322 394 49 53-54

Fax: 0 322 394 49 51

E-posta: info@doganaygida.com.tr

İSTANBUL BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ

Adres
Yenibosna Mh. Kavak Sokak No:11 Kat: 4 Daire: 21 Yenibosna /İSTANBUL

Telefon: 0 212 485 02 01

Telefon: 0 212 485 23 23

Fax: 0 212 485 11 10

E-posta: info@doganaygida.com.tr

İLETİŞİM FORMU

Soru ve görüşlerinizi iletebilir, tavsiyelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz...