Sıkça Sorulan Sorular

Doğanay Şalgam 35 günlük bir mayalanma sürecinden geçtikten sonra tüketicisiyle buluşuyor. Doğanay Şalgam’ın mayalanmasını ise bulgurla sağlıyoruz. Türk Gıda Kodeksi’ne göre son tüketiciye satıldığı halinde en fazla 20 mg/kg glüten içeren gıdalarda "glütensiz, glüten içermez ya da glüten yoktur" ifadeleri kullanılabilir. Doğanay Şalgam 6.1 mg/kg glüten içeriği ile Türk Gıda Kodeksi’nin belirttiği değerin altında kaldığından Doğanay Şalgam etiketlerinde glütensiz ifadesinin kullanılması yasaldır. Gluten intoleransı/alerjisi ile bağlantılı tanı konmuş/konulamamış takip edilen rahatsızlıklarınız varsa ürünü tüketmeden önce doktorunuzdan mutlaka görüş almanızı tavsiye ederiz.
Doğanay Şalgam 35 günlük bir mayalanma sürecinden geçtikten sonra tüketicisiyle buluşuyor. Doğanay Şalgam’ın mayalanmasını ise bulgurla sağlıyoruz. Türk Gıda Kodeksi’ne göre son tüketiciye satıldığı halinde en fazla 20 mg/kg glüten içeren gıdalarda "glütensiz, glüten içermez ya da glüten yoktur" ifadeleri kullanılabilir. Doğanay Şalgam 6.1 mg/kg glüten içeriği ile Türk Gıda Kodeksi’nin belirttiği değerin altında kaldığından Doğanay Şalgam etiketlerinde glütensiz ifadesinin kullanılması yasaldır. Gluten intoleransı/alerjisi ile bağlantılı tanı konmuş/konulamamış takip edilen rahatsızlıklarınız varsa ürünü tüketmeden önce doktorunuzdan mutlaka görüş almanızı tavsiye ederiz.
Doğanay Şalgam 35 günlük bir mayalanma sürecinden geçtikten sonra tüketicisiyle buluşuyor. Doğanay Şalgam’ın mayalanmasını ise bulgurla sağlıyoruz. Türk Gıda Kodeksi’ne göre son tüketiciye satıldığı halinde en fazla 20 mg/kg glüten içeren gıdalarda "glütensiz, glüten içermez ya da glüten yoktur" ifadeleri kullanılabilir. Doğanay Şalgam 6.1 mg/kg glüten içeriği ile Türk Gıda Kodeksi’nin belirttiği değerin altında kaldığından Doğanay Şalgam etiketlerinde glütensiz ifadesinin kullanılması yasaldır. Gluten intoleransı/alerjisi ile bağlantılı tanı konmuş/konulamamış takip edilen rahatsızlıklarınız varsa ürünü tüketmeden önce doktorunuzdan mutlaka görüş almanızı tavsiye ederiz.
Doğanay Şalgam 35 günlük bir mayalanma sürecinden geçtikten sonra tüketicisiyle buluşuyor. Doğanay Şalgam’ın mayalanmasını ise bulgurla sağlıyoruz. Türk Gıda Kodeksi’ne göre son tüketiciye satıldığı halinde en fazla 20 mg/kg glüten içeren gıdalarda "glütensiz, glüten içermez ya da glüten yoktur" ifadeleri kullanılabilir. Doğanay Şalgam 6.1 mg/kg glüten içeriği ile Türk Gıda Kodeksi’nin belirttiği değerin altında kaldığından Doğanay Şalgam etiketlerinde glütensiz ifadesinin kullanılması yasaldır. Gluten intoleransı/alerjisi ile bağlantılı tanı konmuş/konulamamış takip edilen rahatsızlıklarınız varsa ürünü tüketmeden önce doktorunuzdan mutlaka görüş almanızı tavsiye ederiz.
Doğanay Şalgam 35 günlük bir mayalanma sürecinden geçtikten sonra tüketicisiyle buluşuyor. Doğanay Şalgam’ın mayalanmasını ise bulgurla sağlıyoruz. Türk Gıda Kodeksi’ne göre son tüketiciye satıldığı halinde en fazla 20 mg/kg glüten içeren gıdalarda "glütensiz, glüten içermez ya da glüten yoktur" ifadeleri kullanılabilir. Doğanay Şalgam 6.1 mg/kg glüten içeriği ile Türk Gıda Kodeksi’nin belirttiği değerin altında kaldığından Doğanay Şalgam etiketlerinde glütensiz ifadesinin kullanılması yasaldır. Gluten intoleransı/alerjisi ile bağlantılı tanı konmuş/konulamamış takip edilen rahatsızlıklarınız varsa ürünü tüketmeden önce doktorunuzdan mutlaka görüş almanızı tavsiye ederiz.